Social

362 locuri de muncă, disponibile în această perioadă în Teleorman

locuri-de-muncaMonica DUMITRESCU
În perioada 6-12 august 2015, în evidenţa A.J.O.F.M. Teleorman sunt înregistrate un număr de 362 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 23 agenţi economici, în domeniile de activitate: industrial, administraţie publică, confecţii textile, construcţii civile, medical, petrolier, vânzări, economic, servicii şi comerţ.

Cele mai mari şanse de angajare în această perioadă le au persoanele necalificate, 274 de locuri de muncă din totalul locurilor disponibile adresându-se acestei categorii. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt disponibile 73 locuri, în timp ce pentru pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 15 locuri de muncă.

Cea mai mare parte a locurilor de muncă vacante în această perioadă sunt înregistrate la Alexandria unde 17 agenţi economici pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 328 de locuri distribuite astfel: 49 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 265 locuri pentru persoane necalificate şi 14 locuri pentru persoane cu studii superioare.

La Zimnicea doi agenţi economici cu activitate în domeniile: confecţii textile, servicii şi comerţ pun la dispoziţie 8 locuri de muncă: 6 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 2 locuri pentru persoane necalificate. La Roşiori de Vede sunt disponibile 24 locuri de muncă la trei agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în domeniile: industrial, confecţii textile, construcţii civile, 17 locuri adresându-se pentru persoanelor cu studii medii şi profesionale, restul de 7 locuri persoanelor necalificate, iar la Videle 2 locuri de muncă puse la dispoziţie de un agent economic cu activitate în domeniul petrolier, 1 loc pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 1 loc pentru persoane cu studii superioare.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.