Eveniment

35 de sancțiuni contravenționale, de aproape 10.000 de lei, aplicate de polițiștii teleormăneni în cadrul acțiunii „Clean stations”

35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.965 de lei au aplicat, astăzi, polițiștii de la transporturi Teleorman, în cadrul acțiunii „Clean stations”, desfășurate în zona stațiilor CFR din municipiul Roșiorii de Vede și orașul Videle, împreună cu polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman.

Totodată, potrivit IPJ Teleorman, printre neregulile constatate a fost și cazul unei femei în vârstă de 60 de ani, din comuna Peretu, care a sustras un telefon mobil ce aparținea unui bărbat, în timp ce călătoreau cu trenul pe ruta Videle – Roșiori Nord.

În cauză, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Teleorman au întocmit dosar penal, iar telefonul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, a desfășurat miercuri, 18 septembrie, o acțiune la nivel național pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Timp de patru ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au desfășurat controale în zona a 324 de stații de cale ferată, pentru depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.