Social

35 de persoane au fost încadrate pe loc la Bursa locurilor de muncă

Astăzi, 12 aprilie 2019, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman a organizat Bursa Generala a Locurilor de Munca, eveniment care s-a  desfășurat, incepand cu ora 9.00 la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agențiilor Locale din Roșiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă dar si celor  care doresc să se reorienteze profesional.

În vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost contactaţi aproximativ 970 de agenţi economici fiind identificate 633 locuri de muncă vacante.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante au fost : inginer/subinginer(industria mecanică, electrotehnică, alimentară), contabil/economist, proiectant inginer, specialist SIG/IT, electrician de întreţinere şi reparaţii, laborant chimist, lucrător comercial, sudor, tamplar, zidar, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, etc.

La eveniment au participat 982 persoane aflate in cautarea unui loc de munca, din care au fost selectate 224 persoane in vederea incadrarii iar 35 persoane au fost incadrate pe loc.

In cadrul Bursei Generale a Locurilor de Munca, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au obtinut informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

In cadrul acestei actiuni au fost amenajate standuri separate pentru activitatile de: mediere, consiliere privind cariera, formare profesionala, acordarea de informatii privind alcatuirea unui CV, a unei scrisori de intentie precum si alte tehnici de identificare a unui loc de munca si au fost distribuite pliante, brosuri, flyere pentru promovarea serviciilor oferite de AJOFM Teleorman, precum si a proiectelor implementate.

De asemenea, la eveniment au participat reprezentanti ai Centrului Militar Judetean Teleorman si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman care au prezentat oferta educationala pentru anul 2019-2020 si au distribuit pliante de promovare.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate ne pot contacta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, la telefon 0247/310155 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.