Politic

334 de secții de votare vor fi organizate în județ la alegerile parlamentare

Duminică, 6 decembrie,  în țară se va desfășura scrutinul pentru alegerile parlamentare. Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, 334 de secţii de votare vor fi deschise, în Teleorman.

Astfel, în ceea ce priveşte localităţile urbane, în municipiul Alexandria, cei peste 41.000 de alegători vor avea la dispoziţie 34 de secţii de votare, în timp ce în muncipiul Roşiorii de Vede, cei peste 25.000 de alegători vor avea la dispoziţie 21 de secţii de votare, iar în municipiul Turnu Măgurele vor fi deschise 18 secţii de votare pentru totalul de peste 23.300 de alegători. Totodată, cei peste 9.000 alegători din oraşul Videle vor avea la dispoziţie nouă secţii de votare, în timp ce pentru cei peste 12.200 de alegători din oraşul Zimnicea vor fi deschise alte nouă secţii de votare.

În ceea ce priveşte localităţile rurale din judeţ, potrivit datelor furnizate de AEP, numărul secţiilor de votare este proporţional cu numărul alegătorilor înscrişi în registrul electoral. Cele mai multe secții de votare, respectiv șase, vor fi organizate la Orbeasca, în timp ce la Răsmirești va fi deschisă o singură secție de votare, potrivit AEP.

Duminică, 6 decembrie, teleormănenii sunt așteptați la urne, pentru a-și alege cei doi senatori și cei cinci deputați care îi vor reprezenta în Legislativ, în următorii patru ani.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.