Eveniment

33 de intervenții pentru pompierii militari, în 24 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în 24 de ore, la 33 de evenimente, dintre care 21 sunt cazuri care au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, salvatorii teleormăneni au avut, pe parcursul zilei de luni, și o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN 51, cu un autoturism răsturnat și o victimă rănită ușor, precum și o intervenție în sprijinul personalului medical al Serviciului de Ambulanță Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate.

De asemenea, pompierii teleormăneni au efectuat, pe parcursul zilei de luni, și trei transporturi de persoane confirmate ori suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești; trei misiuni de transport și prelevare probe COVID-19 împreună cu personalul SAJ Teleorman; precum și patru decontaminări ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.