Economie

321 de locuri de muncă vacante, în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 321 de locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca servicii şi comerţ, agricol, industrie alimentară, pază şi ordine ori fabricarea echipamentelor electrice.

În funcţie de nivelul de instruire, 42 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare, 69 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 146 pentru persoanele cu studii liceale, iar 64 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer electrotehnic, proiectant inginer mecanic, medic veterinar, asistent analist, consilier/economist, director vânzări, contabil, inspector exploatare poștală, factor poștal, laborant chimist, agent vânzări, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic, lucrător comercial, stivuitorist, strungar, sudor, lăcătuș mecanic, mecanic utilaj, mecanic auto, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, bucătar, vânzător, ajutor bucătar, operator fabricație flux, lucrător comercial, muncitor necalificat, etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Potrivit normelor legale în vigoare, agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Oferta de locuri de muncă vacante locală este completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.