Social

31 de localităţi din județ au rata de infectare cu noul coronavirus zero; alte 24 comune au câte un singur caz de COVID-19

Pentru 31 de localități din județul Teleorman rata de infectare cu noul coronavirus este zero, iar în alte 24 de comune a fost confirmat câte un singur caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni, conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică. 400 de teleormăneni, dintre care 18 copii și tineri cu vârsta de până la 19 ani, au aflat, în ultimele 14 zile, că sunt infectați cu noul coronavirus, conform cifrelor oficiale, iar rata de incidență la nivelul județului este de 1.11, datele fiind valabile pentru ziua de marți, 23 februarie.

Pe de altă parte, conform datelor furnizate, marți, de Prefectura Teleorman, în cinci dintre localitățile din județ rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori, respectiv Brânceni (3.45), Călinești (3.83), Necșești (6.32), Slobozia Mândra (5.50) și Viișoara (3.40).

În ceea ce privește municipiile și orașele din Teleorman, Alexandria înregistrează o rată a incidenței de 1.35 cazuri la mia de locuitori, Turnu Măgurele o rată de 4.58, iar Roșiori de Vede o rată de 0.30 cazuri la mia de locuitori. Orașele Videle și Zimnicea înregistrează rate ale incidenței de infectare cu noul coronavirus de 0.36 respectiv 0.56 cazuri la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.