Economie

3 spitale primesc luna aceasta vizita echipei de control a CAS

spitalul judeteanReprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman vor derula luna aceasta  o serie de controale în rândul furnizorilor de servicii medicale din judeţ, scopul fiind acela de a verifica dacă sunt sau nu respectate o serie de clauze contractuale. Astfel, potrivit planului de control al CAS Teleorman pe luna februarie, primele controale sunt programate la trei unităţi spitaliceşti din judeţ, respectiv la Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, la Subprogramul de tratament al bolnavilor cu tuberculoză, coordonator dr. Năstăsescu Mihail, Spitalul “Caritas” Roşiori de Vede, pe Programul naţional de diagnostic şi tratament pentru boli rare – Mucopolizaharidoza tip II (dr. Dida Mariana-Rodica) şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, pe Subprogramul de tratament al persoanelor cu infecţie HIV/SIDA şi tratament postexpunere (dr. Marinescu Violeta); Subprogramul de tratament al bolnavilor cu afecţiuni oncologice (dr. Drăghici Alice);  Programul naţional de diabet zaharat (dr. Vlăsceanu Virgil); Programul naţional de ortopedie (dr. Petrică Florian), precum şi pe Programul naţional de supleere a funcţiei renale la bolnavii cu IRC (dr. Creţu Olimpia).

De asemenea, până la finalul lunii, controalele vor continua la patru unităţi farmaceutice din Roşiorii de Vede şi la 8 cabinete medicale individuale, 5 la Turnu Măgurele şi 3 în mediul rural. (C.P.)

2 Comments

  1. Sau poate il intrebati pe dr. Nastasescu de ce pacientii de tuberculoza intra in depresii si ii trimit la poroschia???? oare de la un medicament anume pe care organismul nu il accepta si dansii nu citesc prospectele sa vada ce reactii adverse au asupra pacientilor??? Rusine Nastasescule, te pasioneaza decat asistenta sefa…

  2. POATE LA CONTROLUL DE LA SPITALUL TBC DIN ROSIORI IL CHEMATI SI PE NITULESCU SA EXPLICE CUM SA ACHIZITIONAT MOBILIER LA PRETURI MARI DE LA FIRMA VENUS-MOB!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.