Eveniment

3 persoane suspecte de infecție cu COVID-19 așteaptă rezultatul testului, 18 persoane sunt în carantină, alte 205 izolate la domiciliu

Autoritățile județene așteaptă rezultatele testelor în cazul a trei persoane, de la care au fost prelevate probe, care se află în zonele de sub-izolare constituite la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Spitalul Municipal Roșiorii de Vede, în timp ce alte 18 persoane se află în carantină, iar 205 sunt autoizolate la domiciliu, așa arată cea mai recentă informare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, privind situația înregistrată la nivelul județului Teleorman.

„În prezent 3 persoane se află în zonele de sub-izolare constituite la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede. Pentru aceste persoane se așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș din București”, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o persoană izolată la Alexandria și alte două la Roșiorii de Vede, care au simptomatologie specifică infecției cu COVID-19. În ceea ce privește persoanele aflate în carantină sau izolare la domiciliu, autoritățile transmit că acestea nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună.

La nivelul județului Teleorman au fost confirmate două cazuri de infecție cu COVID-19, până în prezent, respectiv bătrâna din Alexandria, care s-a întors recent din Spania, și una dintre persoanele cu care aceasta a intrat în contact. Pentru celelalte două persoane, cu care femeia a intrat în contact și care au fost testate, rezulatele sunt negative.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.