Social

296 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Teleorman

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 296 locuri de muncă vacante, din care 33 pentru persoanele cu studii superioare, 124 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 63 pentru persoanele cu studii liceale, 59 pentru persoanele cu studii gimnaziale, 3 posturi se adresează persoanelor fără studii, iar 14 posturi sunt pentru ucenici – confecționer – asamblor articole din textile.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer electrotehnist, inspector/referent resurse umane, șef formație industria petrolieră/petrochimică, specialist în achiziții, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer electrotehnic, oficiant poșta telegrame, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic mașini și echipamente electrice, electrician montator de instalații automatizate, rectificator universal, șofer de autoturisme și camionete, vânzător, lucrător comercial, lăcătuș mecanic, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zidar, sculer-matrițer, stivuitorist, sudor manual cu arc electric, sudor manual cu flacăra de gaze, confecționer-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor, spălător vehicule etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 (în perioada 06.01.2020 – 23.01.2020 intre orele 8.00-17.30) şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.