Social

283 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Teleorman

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 283 locuri de muncă vacante, din care 32 pentru persoanele cu studii superioare, 91 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 81 pentru persoanele cu studii liceale, iar 79 pentru persoanele cu studii gimnaziale.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: director vânzari, inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer electrotehnist, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer electrotehnic, inginer din industria alimentară, șef formație industria petrolieră/petrochimică, manager de zonă, sondor la forajul mecanizat și reparații sonde, mecanic utilaj, oficiant poștă telegrame, factor poștal, operator calculator electronic și rețele, agent de securitate, electrician de întreţinere şi reparaţii, electrician montator de instalații automatizate, electromecanic mașini și echipamente electrice, electronist depanator utilaje calcul, rectificator universal, șofer de autoturisme și camionete, vânzător, lucrător comercial, lăcătuș mecanic, lăcatuș mecanic de întreținere și reparații universale, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zidar, sculer-matriter, stivuitorist, sudor manual cu arc electric, sudor manual cu flacără de gaze, confecționer-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat în mine și cariere, manipulant mărfuri, etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 (în perioada 06.01.2020 – 23.01.2020 intre orele 8.00-17.30) şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.