Eveniment

276 de persoane sunt în carantină în centrele din Teleorman/ Alte 2.086 sunt izolate la domiciliu

În centrele de carantină din Teleorman erau cazate, sâmbătă la prânz, 276 de persoane, potrivit raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI). Pe de altă parte, potrivit sursei citate, numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 23.

Numărul celor care se întorc în județ din “zona roșie” este în creștere, iar autoritățile se așteaptă ca, în perioada următoare, fluxul celor care revin în județ să fie unul ridicat. Numai vineri noapte forțele de ordine au preluat un convoi cu 55 de persoane care s-au întors din “zona roșie”. Acestea au fost conduse într-un centru de carantină din Alexandria.

În Teleorman sunt funcționale, în prezent, șase centre de carantină, cu un număr de 332 de locuri. Alte patru noi spații, cu peste 200 de locuri de cazare, sunt în pregătire, transmit autoritățile.

În prezent, alte 2.086 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate pasiv de autorități, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.