Eveniment

27 de șoferi au rămas pietoni, la final de săptămână/ Oamenii legi întocmit și două dosare pentru violență în familie

Polițiștii teleormăneni au intervenit, la final de săptămână, la aproximativ 190 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 180 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, transmite Poliția Teleorman. Totodată, în urma activităților desfășurate, pentru neregulile constatate oamenii legii au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 180.000 de lei, au reținut 27 permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în perioada menționată, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a patru accidente de circulație și au constatat cinci infracțiuni la regimul rutier. În acest caz, polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

Tot în perioada menționată, polițiștii din structurile de ordine publică au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, pe raza municipiilor Alexandria și Turnu Măgurele.

În contextul prezentat, în zilele de weekend, au fost efectuate și activități de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.