Social

26 de posturi vacante în administraţia publică din Teleorman

Monica DUMITRESCU

Oferta locurilor de muncă vacante în instituţii ale statului care funcţionează pe raza judeţului Teleorman cuprinde în această perioadă 26 de posturi.

Cele mai multe posturi sunt scoase la concurs de primăriile din judeţ care au nevoie de administratori publici, inspectori, referenţi, consilieri, asistent medical comunitar sau educator social, dar şi de muncitori calificaţi sau necalificaţi sau şofer. În învăţământ sunt disponibile posturi de îngrijitor imobil, informatician şi muncitor necalificat, în timp ce în sănătate sunt disponibile doar două posturi de economist, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă şi pentru Spitalul de Psihiatrie Poroschia.

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Teleorman a scos la concurs în acestă perioadă şase posturi, cinci pentru persoane cu studii superioare în domeniile: cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre şi stiinţe juridice, pentru care vechimea în specialitate nu este obligatorie, şi unul pentru studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, pentru care este necesară o vechime în muncă minim 6 luni.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante în administraţia publică din Teleorman concursul se organizează în luna ianuarie 2017.

Toate informaţiile privind data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs, condiţiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii, data susţinerii probelor de concurs şi bibliografia pentru concurs au fost publicate pe site-ul posturi.gov.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.