Social

25 de angajatori s-au înscris până acum la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți / Persoanele care vor să se angajeze sunt așteptate vineri la Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman vine în sprijinul persoanelor  în căutarea unui loc de muncă, cât şi în a celor care doresc să-şi schimbe locul de muncă, prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 octombrie, începând cu ora 09.00, la Alexandria – Sala Polivalentă; Roșiori de Vede – sediul Agenției locale din str. Dunării, Bl. D4, Etaj.1; Turnu Măgurele – sediul Agenției locale din str. Elena Cuza Vodă, nr.12.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți au fost contactaţi aproximativ 300 de agenţi economici care oferă peste 200 locuri de muncă vacante.

Până la această dată, s-au înscris 25 de angajatori care vor participa și vor avea posibilitatea să îşi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Experții AJOFM Teleorman vor oferi servicii de informare și consiliere, formare profesională și servicii de redactare CV, a unei scrisori de intenţie, pentru a susține un interviu etc.

Locurile de muncă vacante sunt actualizate în timp real și continuu și  se pot consulta  pe www.anofm.ro alegând din lista sediilor, AJOFM Teleorman, apoi optiunea „Persoane fizice”, subopțiunea „Locuri de muncă vacante” (https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=Teleorman&categ=3&subcateg=1).

Agenţii economici care doresc să participe sunt aşteptaţi să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, din strada Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155 interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoana de contact Achim Caranica Mariean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.