Social

242 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Teleorman

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 242 de locuri de muncă vacante, din care 3 pentru persoanele cu studii superioare, 58 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 59 pentru persoanele cu studii liceale, 47 pentru persoanele cu studii gimnaziale, 26 de posturi se adresează persoanelor fără studii, un post este destinat celor cu studii postliceale, iar 49 de posturi sunt pentru ucenici – confecționer-asamblor articole textile.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: inginer mecanic, specialist în achiziții, funcționar administrativ, asistent farmacist, designer grafică, expert în conducerea și organizarea activităților de mentenanță, operator ghișeu bancă, factor poștal, oficiant poșta telegrame, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic, operator la prepararea produselor lactate, operator presă de transfer termic, operator recepție, tehnician în securitate și sănătate muncă, vânzător, lucrător comercial, zidar, sculer-matrițer, conducător auto transport rutier de mărfuri, maistru mecanic, confecționer-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor, manipulant mărfuri, muncitor necalificat etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.