Social

240 de locuri de muncă vacante, în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 240 de locuri de muncă vacante, în domenii de activitate ca servicii şi comerţ, agricol, industrie alimentară, pază şi ordine ori fabricarea echipamentelor electrice.

În funcţie de nivelul de instruire, 7 locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare, 49 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 124 pentru persoanele cu studii liceale iar 60 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt : inginer mecanic, inginer tricotaje/confectii, laborant chimist, programator,asistent manager, responsabil produs, contabil, specialist resurse umane, sef departament, agent vânzări, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic maşini şi echipamente electrice, agent de securitate lucrător comercial, tâmplar, stivuitorist, strungar, şofer autocamion/maşina de mare tonaj, bucătar, ajutor bucătar, factor poştal, vânzător, ajutor ospătar, lucrător comercial, lucrător gestionar, operator fabricaţie flux, casier, muncitor necalificat, etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Potrivit normelor legale în vigoare, agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Oferta de locuri de muncă vacante locală este completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.