Eveniment

24 de ore cu zeci de intervenții pentru pompierii teleormăneni

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, au avut 49 de intervenții în 24 de ore, dintre care 30 de misiuni ale echipajelor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, transmit reprezentanții instituției.

De asemenea, salvatorii militari au intervenit și la un accident rutier, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și la două incendii de locuințe, în localitățile Viișoara și Peretu, fără victime, localizate și lichidate rapid de pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Piatra și Detașamentului Roșiorii de Vede.

Totodată, salvatorii din județ au efectuat și șase transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești, precum și șase misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

Alte patru activități au fost derulate, în perioada menționată, pentru informarea populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.