Social

22 de misiuni ale pompierilor militari, în 24 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în cursul zilei de miercuri, la 22 de evenimente, dintre care 18 cazuri au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, transmit reprezentanții instituției.

Conform sursei citate, pompierii militari au intervenit și pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Brânceni, la un foișor din lemn și o afumătoare improvizată. Din fericire, din incendiu nu au rezultat victime, iar pagubele nu au fost unele însemnate fără. Pompierii militari amintesc cetățenilor că afumătorile trebuie construite din zidării de cărămidă și materiale incombustibile, trebuie amplasate la distanțe de siguranță față de restul construcțiilor și trebuie supravegheate pe toată perioada funcționării, pentru ca astfel de evenimente neplăcute să fie evitate.

Tot în cursul zilei de miercuri, pompierii teleormăneni au avut și o intervenție în sprijinul echipajului SAJ Teleorman, pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate; o misiune de transport și prelevare probe COVID-19 împreună cu personalul SAJ Teleorman, precum și o decontaminare a autospecialei de intervenție folosită în misiunile COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.