Social

22.287 de persoane au fost imunizate împotriva COVID-19 în centrele de vaccinare din județ; 10.199 au primit și a doua doză

32.486 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în centrele de vaccinare din județul Teleorman, de la debutul campaniei de imunizare împotriva noului coronavirus (31 decembrie) și până duminică, 21 martie, conform cifrelor oficiale. Astfel, 22.287 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, cu unul din cele trei seruri existente în centrele de imunizare, respectiv cele produse de Pfizer, Modera și AstraZeneca, în timp ce 10.199 de persoane au primit și cea de-a doua doză.

Numai pentru ziua de duminică, 21 martie, au fost raportate 613 persoane vaccinate, toate cu prima doză, în cele 11 centre operaționale la nivelul județului în prezent. Conform datelor furnizate de autorități, nu au fost înregistrate reacții adverse severe.

De asemenea, în săptămâna 15-21.03.2021, echipele mobile de la Centrele de vaccinare Alexandria și Turnu Măgurele au vaccinat 114 persoane aflate în Centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice din Cervenia, Furculești și Saelele și șase persoane din Turnu Măgurele, imobilizate la domiciliu.

Autoritățle amintesc cetățenilor că  vaccinarea este gratuită și voluntară, iar informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.