Social

211 locuri de muncă vacante în Teleorman

Monica DUMITRESCU

În această perioadă, în evidenţa Agenţei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate un număr de 211 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 35 agenţi economici din judeţ, în domeniile de activitate: industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, agricol, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Pentru  persoanele cu studii superioare sunt disponibile 27 locuri, pentru cele cu studii medii şi profesionale, 121 locuri, iar pentru persoanele necalificate, 63 locuri.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în municipiul Alexandria, unde 21 de agenţi ecomomici pun la dispoziţie celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 109 posturi în domeniile: industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, agricol, construcţii civile, servicii şi comerţ. Dintre acestea 70 posturi sunt pentru persoane cu studii medii şi profesionale,  14 posturi pentru persoane necalificate şi 25 posturi pentru persoane cu studii superioare. La Roşiori de Vede sunt disponibile 79  locuri de muncă la 9 agenţi economici în domeniile: confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, servicii şi comerţ. Dintre acestea doar 2 posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare, 43 posturi fiind pentru persoane cu studii medii şi profesionale restul de 34 posturi adresându-se persoanelor necalificate.

În această perioadă mai sunt disponibile 23 de locuri de muncă la Zimnicea, unde 5 agenţi economici solicită 15 persoane necalificate şi 8 persoane cu studii medii şi profesionale pentru domeniile: confecţii textile şi industrial.

Conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, angajatorii au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica oferta de locuri de muncă angajatorii, din judeţul Teleorman pot opta pentru una dintre cele trei modalităţi disponibile: depunerea fizică la secretariatul agenţiei a formularului <<Situaţia locurilor de muncă vacante>>, transmiterea acestuia la fax 0247/311.164 sau prin e-mail la adresa ajofm@tr.anofm.ro.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.