Social

200 de pensionari vor pleca la tratament la finele lunii august, în seria 13 – 2015

bilete tratamentLa sediul Casei de Pensii Teleorman s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 13 – 2015, datele de plecare fiind 27, 28, 29, 30 şi 31 august 2015.

Lista poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, http://www.pensiiteleorman.ro/prestatii/bilete/lista_alocari.htm. Au fost alocate automat bilete de tratament balnear în staţiunile Călimăneşti, Felix, Pucioasa, Covasna, Saturn, Amara, Govora, Căciulata, Neptun, Herculane, Olăneşti, Mangalia, Techirghiol, Vatra Dornei sau Buziaş. Numărul biletelor repartizate în această serie este de 200.

Au rămas şi bilete nealocate, valorificarea acestora urmând a se face în data de 24 august 2015, conform planificării. Biletele nevalorificate în perioada mai sus menţionată se vor elibera în raport de punctajul obţinut de fiecare solicitant care a formulat cerere şi a optat pentru seria nr. 13, conform Ordinului nr. 62/09.02.2015 al CNPP privind criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear. Persoanele îndreptăţite la acordarea biletelor nevalorificate vor fi contactate telefonic.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2015 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.