Social

20 de copii înscriși la atelierul “Vază de flori în stil Art Deco” la Muzeul Județean Teleorman

Pe 5 august, la Muzeul Județean Teleorman, s-a susținut cea de-a doua întâlnire în cadrul atelierului “Cu mâinile în lut”, la care au participat 30 de copii cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani. Acest atelier face parte din proiectul educațional “Școala de vară”.

Următorul atelier din cadrul aceluiași proiect se va ține pe 10 august, între orele 10:00 – 12:00. Pentru “Vază de flori în stil Art Deco” s-au înscris 20 de copii din aceeași categorie de vârstă, declară Corina Iordan, reprezentant al Muzeului Județean Teleorman. Durata de desfășurare este de două ore, iar taxa de participare a fost tot de 15 lei, cuprinzând totodată și vizitarea muzeului.

“Stilul Art Deco poate fi regăsit la elemente de decor într-o cameră, dar și la clădiri impresionante construite astfel. Atelierul își propune să decoreze în acest stil obiecte simple, să le transforme prin folosirea de materiale mate sau satinate, în culori îndrăznețe și în contrast, diferite ornamente specifice, combinând echilibrat simplul și geometricul”, declară Corina Iordan, precizând și obiectivul atelierului – “decoperirea și dezvoltarea creativității și a simțului artistic, precum și dobândirea de noi cunoștințe”.

Următoarea întâlnire din cadrul acestui atelier va avea loc pe 12 august, tot între orele 10:00 – 12:00. Mai apoi, pe 17 august, la aceeași oră, se va susține următorul atelier, respectiv “Arta decorării ceramicii”, acesta fiind ultimul din proiectul educațional “Școala de vară” 2021.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.