Eveniment

2.740 de teleormăneni, izolați la domiciliu; alți 11 sunt în carantină

Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează, în prezent, 2.740 de persoane aflate în izolare la domiciliu și supraveghere epidemiologică pasivă, pentru limitarea şi prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, la nivelul județului Teleorman, 11 persoane se află în momentul de față în carantină instituționalizată. 6 persoane carantinate în centrele din județ au încheiat, miercuri, perioada de 14 zile și au fost transportate la domiciliu. În prezent, două persoane sunt internate în spital la Turnu Măgurele.

“Instituția Prefectului – Județul Teleorman face un apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare emise. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns, miercuri. la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Și tot miercuri a fost înregistrat și al 13-lea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.