Eveniment

19 persoane au murit pe șoselele din Teleorman, în perioada ianuarie – septembrie

Pe drumurile publice din judeţul Teleorman s-au produs, în perioada ianuarie – septembrie, 34 accidente rutiere grave soldate cu decesul a 19 persoane, rănirea ușoară a 26 de persoane și rănirea gravă a 19 persoane. Totodată, au fost înregistrate 334  accidente rutiere uşoare, soldate cu vătămarea corporală uşoară a 434 de persoane.

Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

Totodată, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul județului au fost înregistrate cinci accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale, iar cercetările fiind continuate sub supravegherea unităților de parchet competente.

În urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 450 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 190.000 de lei, au reținut 35 de permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.