Eveniment

18 microbuze şcolare noi au ajuns în Teleorman

microbuzeMonica DUMITRESCU

Printr-un ordin comun al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerului Educaţiei, judeţului Teleorman i-au mai fost repartizate în această vară 18 microbuze pentru transportul elevilor. Localităţile beneficiare ale celor 18 microbuze sunt: Alexandria, Turnu Măgurele, Roşiorii de Vede, Videle, Zimnicea, Brânceni, Călmăţuiu de Sus, Dobroteşti, Islaz, Răsmireşti, Salcia, Sfinţeşti, Siliştea, Talpa, Tătărăştii de Jos, Trivalea Moşteni, Troianul şi Vedea.

Reprezentanţii primăriilor beneficiare au fost chemaţi săptămâna trecută la Bucureşti unde a avut loc evenimentul de predare-preluare a microbuzelor şcolare tip 16+1.

Până acum, în Teleorman transportul elevilor a fost asigurat cu 93 de microbuze şcolare, la care s-au adăugat şi cele trei microbuze ce deservesc cluburile şcolare sportive.

Odată cu sosirea noilor microbuze în judeţ, situaţia transportului elevilor se va îmbunătăţi considerabil, însă, în continuare mai este nevoie de microbuze în localităţile urbane în care numărul elevilor transportaţi din comunele învecinate este foarte mare, iar microbuzele existente trebuie să facă mai multe curse pe zi. În această situaţie se află Zimnicea, Videle şi Roşiorii de Vede.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.