Politic

18 ianuarie, termenul la care în tabăra PNL vor avea loc primele validări pentru candidaturile de primari la municipii

Liberalii au stabilit ca termen de finalizare a listelor de candidaţi la nivel naţional începutul lunii martie, însă primele validări vor fi făcute mai devreme, respectiv la jumătatea lunii ianuarie. Astfel, potrivit copreşedintelui PNL Alina Gorghiu, primele validări vor avea loc la Biroul Politic Naţional programat să aibă loc la data de 18 ianuarie, când vor fi făcute primele validări pentru candidaturile de primari la municipii.

“Avem preconizată finalizarea acestor liste la nivel naţional la începutul lunii martie, însă suntem cu foarte multe candidaturi puşi la punct, astfel încât primele validăi vor avea loc la Biroul Politic Naţonal pe data de 18 ianuarie, primele validări pentru candidaturile de primari la municipii, ceea ce se validează de către conducerea centrală. La jumătatea lunii, practic, vom face primele validări şi primele programe de guvernare locală vor fi prezentate colegilor mei din conducerea centrală, ulterior vor merge cu ele candidaţii în teritoriu”, a declarat liderul PNL Alina Gorghiu.

În ce priveşte tabăra liberală din judeţul Teleorman, liderii PNL susţin, încă din toamna anului trecut, că pregătirea localelor este prioritară pentru partid, astfel că identificarea candidaţilor cu cele mai mari şanse de câştig în lupta electorală se află pe agenda de lucru a liberalilor.

În acest sens, în ce priveşte cele trei municipii şi oraşe din judeţ în care au fost derulate sondaje interne, respectiv Alexandria, Turnu Măgurele şi Videle, câştigători au fost desmenaţi democrat-liberalii Florin Titirişcă, Claudiu Crăcea şi Lucian Militaru, aceştia urmând să rămână şi la cârma organizaţiilor. În ce priveşte municipiul Roşiorii de Vede şi oraşul Zimnicea, liberalii teleormăneni sunt, deocamdată, rezervaţi în declaraţii, în ce priveşte candidaţii PNL cu care vor defila în alegeri. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Dar la Rusii de vede nu s-a stabilit ? Cred c-ar fi bun Alisandru Iliescu ,ala de si-a facut tractir din muierile ce-i sunt subordonate la locul de munca. Nu va este rusine mai lipitorilor cu asemenea specimene
    ? alte scursuri in afara gastii de babuini care s-au facut de batjocura in ultimii 15-20 ani nu gasiti ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.