Social

172 de medici de familie, în contract cu CAS în 2017

Până la data de 20 martie, la nivelul judeţului Teleorman, numărul medicilor de familie admiși la contractare de către Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman este de 172, cu cabinete deschise atât în mediul urban, cât şi în rural.

Potrivit datelor Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, potrivit legii, pentru a deveni asigurat şi a beneficia de asistenţă medicală, orice persoană se poate înscrie pe lista unui medic acreditat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, alegerea medicului nefiind îngrădită de nici un fel de obligativitate.

Potrivit listei furnizorilor pe tipuri de asistență medicală care îndeplinesc condițiile de contractare afișate de CAS Teleorman, la contractare au mai fost admiși 87 de furnizori de servicii medicale clinice, 56 de furnizori care îndeplinesc condițiile de contractare pentru asigurarea continuității asistenței medicale primare în regim de gardă prin centrele de permanență, 61 de farmacii, 70 de furnizori de dipozitive medicale, 29 de furnizori de servicii medicale în asistența medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialitățile paraclinice și 33 de medici stomatologi. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.