Eveniment

17 teleormăneni prinși pe „picior greșit” în prima noapte cu restricții de circulație

17 persoane din județ au fost sancționate contravențional de oamenii legii, în prima noapte de carantină, pentru că nu au respectat regulile privind circulația în intervalul orar 23.00-05.00. Valoarea celor 17 sancțiuni contravențioale se ridică la suma de 1.250 de lei, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Noaptea de luni spre marți a fost prima în care a intrat în vigoare complet cea mai recentă hotărâre de Guvern privind noile restricții de combatere a pandemiei de COVID-19. Astfel, pentru o lună de zile, între orele 23.00 și 5.00, vor putea ieși din case doar cei care lucrează, cei care au urgențe medicale, însoțesc și îngrijesc copii sau vârstnici și cei care au decese în familie. Toți aceștia sunt, însă, obligați să dețină o declarație pe proprie răspundere, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator.

Toate restricțiile rămân în vigoare timp de 30 de zile, perioadă în care și oamenii legii vor fi în stradă pentru a verifica modul de respectare al acestora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.