Social

17 localități din Teleorman fără niciun caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni

Conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, luni, 29 noiembrie, în județ sunt 17 localități în care nu a fost depistat niciun caz de îmbolnăvire de COVID-19 în ultimele 14 zile, toate fiind din mediul rural. Este vorba de comunele Beciu, Bragadiru, Bujoreni, Crevenicu, Dracea, Drăgănești-Vlașca, Fântânele, Frumoasa, Gratia, Măgura, Moșteni, Necșești, Purani, Putineiu, Sfințești, Slobozia Mândra și Talpa.

La nivelul județului rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a scăzut la 1.5 cazuri la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni 534 de teleormăneni primind vestea că au contractat COVID-19.

Comunele Vedea, Răsmirești, Brânceni și Zâmbreasca pe de altă parte au cele mai ridicate rate de incidență (peste 6 la mie), iar în cee ace privește municipiile și orașele, toate sunt sub 2 cazuri la mia de locuitori. Astfel, municipiul Roșiorii de Vede are incidența de 1.91, orașul Zimnicea – 1.56, municipiul reședință de județ, Alexandria, are 1.53 cazuri la mia de locuitori, la Videle se înregistrează o incidență de 1.08, în timp ce municipiul Turnu Măgurele a scăzut la 0.96 cazuri la mie.

Totodată, potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, în județ s-au efectuat 44 de teste RT-PCR, iar 551 de teleormăneni s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.