Eveniment

16 locuințe din blocul Modern, repartizate polițiștilor din Alexandria

În data de 27.11.2018, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, în prezenţa conducerii inspectoratului și a şefilor serviciilor aparatului judeţean, a avut loc sedinţa de semnare și înmânare a cheilor pentru locuinţele de intervenţie situat în zona Modern, str. Ion Creangă, bl. G. sc. A, a municipiului Alexandria. La şedintă a fost invitat să participe și primarul municipiului reşedinţă de judeţ – dl. Victor Drăguşin.

Blocul de locuinţe amplasat în zona Modern, str. Ion Creangă, bl. G. sc. A, municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, a avut, până la finalizarea lucrărilor de investiţii,  un parcurs sinuos, clădirea în cauză aflată în stare de elevaţie neputând fi predată și distribuită spre folosinţă.

Blocul de locuinţe a fost preluat în Programul de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, ca obiectiv de investiţii acesta având sarcini instituite de către Hotărârea Guvernului nr. 543/2003 privind trecerea unui imobil din domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului de Interne în domeniul privat al municipiului Alexandria şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Alexandria, judeţul Teleorman.

Aşa cum rezultă din art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 543/2003, în baza unui nou protocol, Ministerul de Interne a redobândit dreptul de administrare asupra unui număr de  apartamente având o suprafaţă locuibilă proporţională cu ponderea valorii actualizate a lucrărilor executate prin bugetul propriu.

Prin Raportul de Evaluare Bloc G scara A şi prin  Protocolul nr. 83365/7474/08.07.2003 s-a stabilit valoarea actualizată a lucrărilor de construcţii executate din bugetul propriu al Ministerului de Interne, la momentul predării obiectivului.

În determinarea ponderii valorii actualizate a lucrărilor de construcţii executate prin bugetul propriu al Ministerului de Interne, la momentul predării obiectivului in valoarea de nou la darea în folosinţă a blocului G scara A, s-a stabilit procentul ce revine Ministerului de Interne respectiv 48,56% din totalul valoric bloc de locuinţe, adică 3.238.335,64 lei.

Având în vedere suprafaţa locuibilă proporţională cu ponderea valorii actualizate a lucrărilor executate de Ministerul de Interne – Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Teleorman, i-au fost repartizate un număr de 16 UL-uri din totalul de 30.

Unităţile locative repartizate au fost distribuite poliţiştilor din municipiul Alexandria prin analizarea cererilor depuse de poliţişti luându-se în calcul criteriile stabilite prin ordinele de linie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.