Social

16 familii tinere din Roşiorii de Vede se vor muta în curând în casă nouă

Monica DUMITRESCU

Una dintre priorităţile administraţiei publice din municipiul Roşiorii de Vede este asigurarea spaţiilor locative pentru tineri. Potrivit primarului Cristian Duică, în această perioadă se află în fază de recepţie lucrările la 16 apartamente din blocul ANL amplasat în strada Sf. Teodor nr. 37 C.

“După recepţia finală la cele 16 locuinţe ANL urmează repartizarea acestora către cei ce se regăsesc pe lista de priorităţi, respectându-se termenul legal. Este un motiv de bucurie că reuşim să oferim pentru încă 16 familii tinere posibilitatea de a locui în apartamente ANL”, a declarat primarul Cristian Duică.

Acesta spune că investiţiile în apartamente destinate închirierii pentru tineri nu se vor opri aici. În aproximativ o lună şi jumătate vor demara lucrările la alte 24 de locuinţe ANL, din totalul de 72 de apartamente programate a fi construite până la finele anului 2015.

De la începutul derulării programului de construire de locuinţe pentru tineri, în municipiul Roşiorii de Vede au fost date în folosinţă 174 de unităţi locative în 10 blocuri ANL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.