Eveniment

158 de persoane din județ sunt în carantină, alte 2.684 sunt izolate la domiciliu

158 de persoane sunt în carantină instituționalizată, la nivelul juețului Teleorman, 9 dintre acestea intrând în județ din „zona roșie” în ultimele 14 de ore, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Cu o zi în urmă, numărul celor din centrele de carantină era de 152. Potrivit sursei citate, până în prezent, 22 persoane carantinate în centrele din Teleorman au încheiat perioada de 14 zile.

Pe de altă parte, alte 2.684 de persoane din județ sunt izolate la domiciliu și monitorizate de autorități, potrivit celei mai recente informări a CJSU.

„Forțele de ordine au continuat să acționeze integrat, în echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi și polițiști locali, pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgență”, transmite Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman.

Pentru că o ciculară trimisă tuturor prefecturilor din țară, cu ceva timp în urmă, interzicea furnizarea de date despre numărul cazurilor de infecție cu coronavirus, starea de sănătate a pacienților sau despre numărul de persoane testate, la nivelul județului Teleorman nu au fost făcute publice astfel de infromații, prin urmare nu se știe cu exactitate câte persoane sunt infectate, cum se simt acestea sau câte probe au fost prelevate de la cei suspecți de infecție cu SARS-CoV-2.

„Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică”, menționează Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.