Social

152 de videleni beneficiază de ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2016-2017

Acordarea ajutoarelor pentru încălzire în sezonul rece 2016-2017 a fost unul dintre punctele dezvătute în cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, care a avut loc miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 11.00, la în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ.

În acest sens, reprezentanţii primăriilor Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele, Videle şi Zimnicea au prezentat date cu privire la ajutoarele băneşti acordate în anul în curs.

La nivelul orașului Videle au fost înregistrate 10 de cereri şi declaraţii pe proprie răspundere de către pensionari şi persoane cu venituri mici care utilizează la încalzirea locuinţei lemne, cărbuni și combustibili petrolieri. Totodată, au fost înregistrate şi 5 de cereri şi declaraţii pe proprie răspundere de către persoane cu venituri mici care utilizează la încălzirea locuinţei energie electrică, precum și 21 de cereri şi declaraţii pe proprie răspundere de către pensionari şi persoane cu venituri mici care utilizează la încalzirea locuinţei gaze naturale.
În ceea ce-i priveşte pe beneficiarii venitului minim garantat, potrivit informaţiilor prezentate, s-au acordat ajutoare pentru încălzirea locuinţei pentru un număr de 116 de persoane, în cuantum de 33.640 de lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.