Eveniment

150 de pompieri teleormăneni s-au vaccinat împotriva COVID-19, alți 50 sunt programați pentru imunizare

95 de pompieri teleormăneni s-au vaccinat împotriva COVID-19, în prima etapă a campaniei de imunizare, iar alți 55 în cea de-a doua etapă, datele fiind valabile pentru ziua de vineri, 22 ianuarie, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir. Potrivit sursei citate, alți 50 de salvatori sunt programați, pentru perioada următoare, pentru prima doză de vaccin anti-COVID.

„Acțiunea este în dinamică, iar zilnic vin salvatori teleormăneni pentru a se programa la vaccinare”, a precizat mr. Gelu Dragomir, care spune și că, la nivelul ISU Teleorman, sunt și cazuri de pompieri care au trecut recent prin boală, astfel încât, pentru moment, nu se pot vaccina nici dacă și-ar dori acest lucru.

La nivelul județului, a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID a fost demarată, în toate cele cinci centre de vaccinare din mediul urban, respectiv: Alexandria (două fluxuri de vaccinare), Roșiori de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea și Videle, zilnic fiind imunizate aproximativ 360 de persoane. Acestora li se adaugă persoanele eligibile pentru prima etapă a campaniei de imunizare, care este derulată simultan cu a cea de-a doua etapă, în toate cele șase centre de vaccinare, respectiv Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Municipal „Caritas” Roșiorii de Vede (exclusiv pentru personalul propriu), Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede, Spitalul Municipal Turnu Măgurele (exclusiv pentru personalul propriu), Spitalul Orășenesc Zimnicea și Spitalul Orășenesc Videle.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.