Eveniment

15 permise de conducere reținute de polițiști în weekend / Mulți teleormăneni prinși băuți la volan

La final de săptămână, polițiștii teleormăneni au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.005  lei, au reținut 15  permise de conducere  în vederea  suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Astfel, sâmbătă, 17 decembrie, ora 16.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria – Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea Lăceni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism  în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Tot sâmbătă, ora 17.15, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în comuna Slobozia Mândra, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, ora 18.30, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Lisa, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în comuna, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Duminică, 18 decembrie, ora 12.20, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 02.45, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Roșiori de Vede au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În noaptea de duminică spre luni, ora 01.41, polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din satul Cernetu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.