Economie

15 mai, data limită pentru depunerea cererilor unice

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la acest moment, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată în anul 2017, un număr de 160.352 cereri, pentru o suprafaţă de 597.860,78 hectare, la nivel național, iar la nivelul județului Teleorman, până pe data de 15 martie, numărul cererilor depuse a fost de peste 2.300 de cereri depuse.

APIA reamintește fermierilor teleormăneni că, în conformitate cu art. 1 lit. a) din Ordinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 18/03.02.2017 privind stabilirea modalităţii de coordonare a implementării schemelor de plăţi directe şi a Ajutoarelor Naţionale Tranzitorii care se aplică în agricultură, la nivelul MADR şi al APIA, cererile unice de plată se depun până la 15 mai 2017, în ordinea programărilor. Cei care nu se prezintă la data programată vor fi nevoiți să depună cererea în altă zi, după ce toți cei programați vor fi depus cererile, dacă mai este timp.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.