Eveniment

15 cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate la nivelul județului în ultimele 24 de ore

56 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până vineri, 10 aprilie, cu 15 mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru joi, 9 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 41 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

12 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas, joi seară. La unitatea medicală, 12 din cele 15 probe prelevate au avut rezultat pozitiv.

Până vineri, 10 aprilie, la nivel național au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 729 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 257 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 265 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.