Eveniment

140.000 lei, alocați de Consiliul Județean pentru combaterea pestei porcine la Viișoara, Furculești și Țigănești

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Teleorman de joi, consilierii județeni au aprobat toate cele 12 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședintei.
Printre proiectele de hotărâre adoptate se numără alocarea sumei de 140.000 lei, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Teleorman, în vederea acordării unor ajutoare pentru combaterea pestei porcine africane pentru localitățile: Viișoara, Furculești și Țigănești.
De asemenea, consilierii județeni au hotărât finanțarea cu 50% din cheltuielile de funcționare a Centrelor de zi pentru copii din comunele Gratia și Zâmbreasca, precum și suplimentarea numărului de posturi pentru personalul neclerical din parohia Ciuperceni, parohia Trivalea Moșteni, parohia Scurtu Mare, parohia Orbeasca de Sus, parohia Dulceanca (Vedea), parohia Săceni, parohia Valea Cireșului (Botoroaga), parohia Sf. Apostoli Alexandria, parohia Sf. Mina Alexandria, parohia Alexandria.
Tot în cadrul aceleiași ședințe au fost  validate mandatele de consilieri județeni pentru Ciocârlan Marius – PSD și Paraschiv Tatiana Geanina – PNL.
Un alt proiect de hotărâre votat în Consiliul Județean face referire la actualizarea devizelor generale actualizate conform prevederilor OUG 114/2018 pentru obiectivele de investiții Botoroaga – Frăsinet DJ 612, Orbeasca – Călinești DJ 612, Antonești – Rădoiești DJ 612.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.