Social

14 localități din județ au depășit pragul de 4 cazuri la mia de locuitori; alte 15 au rata de infectare zero

837 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, în 82 din cele 97 de localități ale județului, iar rata de infectare ajunge, miercuri, la 2.31 pentru Teleorman, potrivit datelor oficiale.

Pentru 15 dintre localitățile din județ, toate rurale, rata de infectare este zero, iar în alte 12, în ultimele două săptămâni, a fost confirmat câte un singur caz de COVID-19.

În schimb, 24 de localități, între care Alexandria și Zimnicea, sunt, în continuare, în scenariul roșu, cu rate de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori. De asemenea, 14 dintre acestea au depășit pragul de 4 cazuri la mia de locuitori, lucru ce se traduce prin restricții de circulație la final de săptămână, respectiv carantină de noapte începând cu ora 20.00 și magazine închise începând cu ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Aceste restricții se aplică pe toată durata săptămânii în Bogdana și Răsmirești, acolo unde rata de infectare a depășit pragul de 7.5 cazuri la mia de locuitori.

În ceea ce privește municipiile și orașele din județ, Zimnicea înregistrează, miercuri, o rată de infectare de 5.40 cazuri la mia de locuitori, Alexandria ajunge la 3.27 cazuri la o mie de locuitori, în timp ce Roșiori de Vede înregistrează o rată de infectare de 2.84, Videle ajunge la 2.04, iar Turnu Măgurele la 1.71.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.