Eveniment

14 cazuri de gripă, înregistrate în unitățile școlare din județ într-o singură zi

14 cazuri de gripă au fost înregistrate în unitățile școlare din Teleorman, pentru ziua de marți, 18 februarie, transmite Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Potrivit sursei citate, pe zona Turnu Măgurele nu au fost înregistrate, deocamdată, cazuri de gripă, în timp ce pe zona Alexandria au fost declarate opt astfel de cazuri, dintre care trei cazuri la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”, un caz la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, un caz la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, un caz la Școala Gimnazială ”Alexandru Colfescu”, un caz la Grădinița cu P.P „Ion Creangă”, și un caz la Grădinița cu P.P. nr. 4.

De asemenea, pe zona Videle a fost înregistrat un caz de gripă, la Grădinița cu P.P. nr.1, pe zona Roșiorii de Vede au fost înregistrate două cazuri, unul la Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” și altul la Școala Gimnazială ”Zaharia Stancu”, iar pe zona Zimnicea trei cazuri, dintre care două cazuri la Școala Gimnazială nr.2 Zimnicea și un caz la Școala Gimnazială „Miron Radu Paraschivescu”.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/amenzi-in-valoare-de-57-000-de-lei-date-de-oamenii-legii-in-ultimele-24-de-ore/

În prezent, la nivelul județului nu există școli închise parțial sau integral, cursurile desfășurându-se în mod normal în toate unitățile de învățământ, potrivit informasțiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.