Eveniment

14 cazuri de gripă în unitățile școlare din Teleorman, la început de săptămână

14 cazuri de gripă au fost înregistrate în unitățile școlare din Teleorman, pentru primele două zile din săptămână, transmite Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Potrivit sursei citate, patru dintre cazuri au fost raportate pentru ziua de marți, dintre care două cazuri pe zona Alexandria (unul la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” și încă unul la Grădinița cu PP nr. 6), iar pe zona Turnu Măgurele alte două cazuri, ambele la Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân”.

Pentru ziua de luni au fost raportate zece cazuri de gripă, dintre care șapte pe zona Alexandria (cinci cazuri la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul”, un caz la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, un caz la Grădinița cu PP nr. 6), un caz pe zona Roșiori de Vede, la Școala Gimnazială “Zaharia Stancu”, iar pe zona Turnu Măgurele alte două cazuri, la Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân”.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/s-a-ales-cu-dosar-penal-dupa-ce-a-condus-sub-influenta-bauturilor-alcoolice/

Referitor la suspendarea cursurilor, reprezentanții ISJ Teleorman precizează că la nivelul județului nu sunt școli care să fie închise parțial sau integral.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.