Eveniment

14 accidente rutiere grave, pe drumurile din județ, de la începutul anului – nouă persoane și-au pierdut viața, alte opt au fost grav rănite

De la începutul anului și până în prezent, pe drumurile din Teleorman au fost înregistrate 14 accidente rutiere grave, în urma cărora nouă persoane și-au pierdut viața, iar alte opt au fost rănite grav, potrivit datelor IPJ Teleorman. Statistica arată că numărul accidentelor rutiere grave a scăzut comparativ cu perioada similară a anului trecut, la fel și numărul persoanelor decedate.

La final de săptămână, pe drumurile din județ, au fost înregistrate opt accidente rutiere, soldate cu rănirea ușoară a nouă persoane, acestea necesitând îngrijiri medicale.

Totodată, în perioada menționată, polițiștii teleormăneni au constatat două infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, respectiv de conducere fără permis, în cazul unor șoferi pe raza localităților Rădoiești și Turnu Măgurele.

În urma acțiunilor preventive desfășurate la nivelul județului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale privind regimul circulației pe drumurile publice, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii atrag atenția atenția asupra necesității respectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la traficul rutier și adoptării unui comportament responsabil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.