Eveniment

134 de poliţişti teleormăneni, avansaţi în grad de Ziua Poliției Române

Cu ocazia Zilei Poliției Române, la nivelul IPJ Teleorman, au fost avansați în gradul profesional următor 134 de agenți și ofițeri.

Avansările au avut loc în cadrul unei ceremonii festive, deschisă de inspectorul șef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitrașcu. Avansările au fost structurate în două părţi, în prima parte au fost avansaţi în gradul profesional următor 93 de agenţi, iar începând cu ora 11.00, au primit gradele de inspectori, inspectori principali de poliţie, subcomisari, comisari sau comisari șefi de poliție, 41 de ofiţeri din cadrul IPJ Teleorman. Fiecare dintre părți a început cu intonarea imnului național, urmat de mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, căruia i-a dat citire comisarul șef de poliție Miralena Paraschiv, urmat de mesajul șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, căruia i-a dat citire Marian Mitrana, adjunctul șefului IPJ Teleorman, după care Valentim Dumitrașcu a rostit mesajul IPJ Teleorman.

Avansările în grad au fost făcute de şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu, care, după ce a dat citire ordinelor prin care acestora le-au fost admise avansările, personal le-a înmânat gradele celor care au fost avansaţi.

La finalul ceremoniei, Valentin Dumitraşcu le-a urat succes în activitatea profesională şi realizări cât mai multe, precizând că gradele pe care aceştia le-au primit sunt meritate pe deplin, încheind evenimentul cu urarea de “La mulţi ani”  de Ziua Poliției Române. A urmat apoi premierea sportivilor din cadrul IPJ Teleorman. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.