Eveniment

13 teleormăneni, găsiți decedați în perioada liberă de Ziua Națională. Un băiat de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon

În minivacanța de 1 decembrie, ambulanțele au fost solicitate de 612 ori pentru diverse afecțiuni suferite de teleormăneni, pentru 13 dintre ei echipajele de pe salvare nemaiputând face nimic. Cei mai mulți dintre teleormănenii decedați sunt persoane peste 70 de ani.

Printre cele 13 persoane găsite decedate de echipajele de pe salvare a fost și un băiat de 14 ani din Lunca, intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit IPJ Teleorman, în data de 2 decembrie, polițiștii din comuna Lunca au fost alertați de bunica unui băiat în vârstă de 14 ani în legătură cu faptul că nepotul său este căzut în cadă, cu fața în jos. Ajunși la casa bunicii, polițiștii au găsit trupul băiatul întins pe un pat într-o încăpere și un echipaj de la salvare care, în repetate rânduri, exercitase manevre de resuscitare asupra băiatului, din păcate fără vreun rezultat pozitiv. În urma cercetărilor s-a stabilit că băiatului i s-a făcut rău de la gazele emanate de boilerul instant aflat în baie, cauza decesului fiind intoxicație cu monoxid de carbon. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.