Eveniment

13 februarie, zi nefastă pentru două familii din Teleorman

Ziua de 13 februarie a fost cu ghinion pentru două famiili din Teleorman care şi-au văzut agoniseala de-o viaţă cuprinsă de flăcări.

Primul incendiu a izbucnit în seara zilei de luni, la o casă de locuit din municipiul Roşiorii de Vede situată pe strada I.L. Caragiale. Pentru stingerea incendiului a intervenit Detaşamentul de pompieri Roşiorii de Vede cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SMURD, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În incendiu au ars mobilierul dintr-un dormitor, aparatură electrocasnică şi articole de îmbrăcăminte, iar zugrăveala de pe pereţi a fost degradată. Potrivit estimărilor, valoarea pagubelor se ridică la suma de 5000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la cca. 60000 de lei, reprezentand restul casei de locuit. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric al unui prelungitor.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit în jurul orei 21.30, tot la o casă de locuit, de data aceasta în comuna Bragadiru. Pentru stingerea acestui incendiu a intervenit Detaşamentul Zimnicea cu două autospeciale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.