Social

122 de gradații de merit vor fi acordate anul acesta în Teleorman

122 de gradații de merit vor fi acordate anul acesta, începând cu data de 1 septembrie 2021, nivelul județului, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean. Din totalul gradațiilor de merit, 106 sunt pentru personalul didactic de predare şi alte 16 pentru personal didactic auxiliar.

Pe listele afişate de ISJ Teleorman anul acesta s-au regăsit, în total, 173 de candidaţi, din care patru au fost respinşi la evaluarea dosarelor. Numărul de gradaţii care se acordă anul acesta va respecta ca şi până acum procentul de 16% din totalul posturilor didactice existente, din care a fost scăzut numărul de gradaţii aflate în plată. Conform normelor în vigoare, gradaţiile sunt acordate în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Gradaţiile de merit se acordă prin concurs și reprezintă o creștere cu 25% a salariului de bază deţinut, conform legii, pentru o perioadă de cinci ani.

Printre merituoşii din învăţământ de anul acesta se numără 16 educatoare, 15 învăţători, 75 de profesori şi 16 persoane din rândul personalului didactic auxiliar: administratori financiari sau de patrimoniu, bilbliotecari, analiști/controlori date/operatori baze de date/informaticieni  sau secretari.

Lista completă a beneficiarilor gradației de merit începând din acest an poate fi consultată accesând adresa de internet la Inspectoratului Școlar Județean, la http://www.isjtr.ro/mat/gradatia-de-merit/2021/Lista_finala_gradatii_2021.pdf .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.