Social

12 noi cabinete pentru vaccinare anti-COVID-19 cu serul Moderna, deschise marți/ În județ a devenit funcțional centrul de la Furculești

12 noi cabinete pentru vaccinare cu serul Moderna sunt deschise, începând de marți, în mai multe judeţe, ajungându-se astfel la 89 de fluxuri pentru acest tip de vaccin, a anunțat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Potrivit sursei citate, pentru cele 12 noi fluxuri, luni, la ora 16.00, erau 8.350 de persoane înscrise pe lista de aşteptare. 6.159 persoane au fost notificate, iar alte 4.993 persoane au fost programate.

Cele 12 cabinete vor fi deschise în nouă judeţe, astfel: Buzău (1 cabinet); Cluj (2 cabinete); Dolj (1 cabinet); Ialomiţa (2 cabinete); Mureş (1 cabinet); Prahova (1 cabinet); Sălaj (1 cabinet); Teleorman (1 cabinet); Tulcea (2 cabinete). La nivelul județului, operațional a devenit pentru imunizarea cu serul produs de Moderna centrul de vaccinare de la Furculești (Depozit SC Boboc& CO SRL). După programările făcute luni, au rămas pe lista de așteptare a centrului de la Furculești cinci persoane (marți, 6 aprilie).

Potrivit secretarului de stat Andrei Baciu, prin cele 12 fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 vor trece săptămânal peste 5.000 de persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.