Eveniment

12 familii de medici şi asistenţi au primit de la primarul Drăguşin cheile de la noile locuinţe în blocul G Modern din Alexandria

Vineri, primarul Victor Drăguşin s-a întâlnit cu medicii şi asistentele medicale de la Spitalul Judeţean, care au primit câte o locuinţă în blocul G Modern din Alexandria. Este vorba de 10 medici şi 2 asistente, care au rămas pe lista de repartizare a locuinţelor după contestaţiile rezolvate de Comisia de consilieri locali din cadrul Consiliului local Alexandria. Din cele 14 locuinţe, câte sunt în total, au rămas, totuşi, neocupate două garsoniere, pentru care se aşteaptă alte cereri. În cele câteva cuvinte adresate noilor locatari, primarul i-a asigurat că locuinţele sunt de cea mai bună calitate şi, chiar dacă vor mai fi unele mici nemulţumiri, ele vor fi remediate imediat de compartimentul de resort al primăriei. De asemenea, primarul i-a mai informat pe noii locatari că beneficiază de toate facilităţile ANL, inclusiv, aceea de a le cumpăra.

Tot în acest bloc au mai fost repartizate alte 16 unităţi locative Ministerului Afacerilor Interne pentru politiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. De altfel, în ultimii 4 ani, Guvernul a construit în Alexandria, prin ANL, 90 de apartamente și garsoniere pentru tineri și se află în procedură de licitație alte 70 de apartamente și garsoniere (Zona Han – Pepinieră), și s-a solicitat ANL construirea unui bloc cu 20 de apartamente și garsoniere pentru profesori (locație – fosta Grădină de Vară).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.