Eveniment

12 centre de vaccinare împotriva COVID-19, disponibile pentru etapa a doua/ Vezi arondarea localităților

12 centre de vaccinare împotriva COVID-19 sunt disponibile, la nivelul județului Teleorman, pentru cea de-a doua etapă de imunizare. Întruniți în ședință de lucru, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au aprobat atât spațiile în care vor fi organizate cele 12 centre, cât și arondarea localităților din județ.

Astfel, cele 12 centre de vaccinare anti-COVID vor fi organizate în: Școala Gimnazială nr.6 Municipiul Alexandria, Sala de Sport Municipiul Roșiorii de Vede, Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 4 Muncipiul Turnu Măgurele, Sala de sport  a Școlii  Mircea cel Bătrân Muncipiul Turnu Măgurele, Sala de Sport Oraș Zimnicea, Sala de Sport Școala Gimnazială Nr.1 Videle, Căminul Cultural Comuna Balaci, Căminul Cultural Comuna Botoroaga, Sediul Fostei Primării a Comunei Cervenia, Depozit SC Boboc& CO SRL Comuna Furculești, Școala Mică Deal Comuna Plosca, Căminul Cultural Comuna Olteni și Căminul Cultural Talpa.

Cele  12 spații stabilite de autorități vor funcționa ca centre de vaccinare împotriva COVID-19, până la încheierea campaniei de vaccinare din România.

La nivel național, după data de 15 ianuarie, va începe etapa a doua a campaniei de vaccinare, care vizează persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, „în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate” , dar și  „lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale”, conform datelor făcute publice de autorități.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.